产品中心banner

news

Contact us

Enterprise Name: Jiashan Wang Machinery Co., Ltd.

Contact person: Manager Zhang 15921811816

                           General Wang 13806713135

Tel: 0573-84615806

Address: No. 31, Lane 9, Taishan Road, Huimin Street, Jiashan County, Zhejiang Province

Website: www。wangsmach。com


Common Problems of Precision Automatic Locking Screw Machine

Your current location: Home >> News >> Industry info

Common Problems of Precision Automatic Locking Screw Machine

Date of release:2019-04-28 Author: Click:

1. Turn on the power switch and press the reset button. Does the machine react?

Answer: Please check whether the power supply is connected properly, whether the emergency stop switch is pulled up, whether the motor of each axis is normal, whether the driver is normal, and whether the photoelectric switch is normal.

2. After turning on the power switch, press the reset key, and the reset direction is opposite to the normal direction.

Answer: a. Maybe the motor wiring is reversed. The same set of motor wiring is used to switch to B. Maybe the sensing part of the sensor is blocked, which leads to false alarm. Clean sensors are enough.

3. After turning on the power switch, according to the reset instruction, the reset stroke exceeds the normal position, and the motor has been rolling?

Answer: Check whether the sensor is broken, whether the sensor is not in place or whether it has fallen.

4. After turning on the power switch and pressing the reset instruction, the reset speed of X, Y, Z and axis is very slow.

Answer: Enter menu 4 and adjust the physical starting angle of soldering iron head to 90 degrees. Assuming that this is not feasible, please check the default operating speed of X, Y and Z axes and whether the setting is correct.

5. Are motors operating abnormally?

A: The motor does not roll, check whether the connection between the motor wires and the driver is normal. (1) Suppose the green light flashes once and the red light flashes six times, proving that the driver is not loaded, that is to say, the motor wires are not connected properly. (2) Assuming that the green light flashes once and the red light flashes five times, that means that the driver is overloaded, check whether the motor wires are connected.

B: The motor rolls over, but the noise is very high. One set of wires of the motor has been connected correctly, and the other may not be in good contact.

6. Is the motor very hot?

Answer: If the current of the driver corresponding to the motor is too large and the current is properly adjusted, it may also be caused by poor heat dissipation.

7. Motor out of step or out of step during operation?

Answer: Perhaps the speed is too fast. Now it is beyond the speed of machine operation. The air-moving speed of the operation is properly reduced. Perhaps the synchronous wheel screw is loosened. Please look carefully at the connecting parts screw.

8. Are the axes offset during operation?

Answer: First of all, check whether there is any deviation in the treatment, secondly, check whether the screw of the fixed soldering iron handle has loosened, and then check whether the synchronous pulley of each shaft belt has loosened.

9. Press the reset key, and the reset direction is opposite to the normal direction.

Answer: Check whether the sensor is broken or not. Maybe something blocked the luminous orientation and made the sensor not work properly. You can check whether the input signals are normal or not on the ninth item of the second page of the system menu 3.

Jiashan Wang Machinery Co., Ltd. is a professional contractor of hot press, glue coating machine, sawing machine, edge grinder, lifting platform, dust removal equipment and other woodworking machinery manufacturers of hot press processing enterprises.


Common Problems of Screw Locking Machine

The address of this article:http://en.wmffw.com/news/399.html

Key word:AutomaticScrewLockingMachine,ScrewLockingMachine,Lockscrewmachineprice

Recently browse:

木工冷压机

Address: No。 31, Lane 9, Taishan Road, Huimin Street, Jiashan County, Zhejiang Province

Tel: 0573-84615806

Contact person: Manager Zhang 15921811816

                           General Wang 13806713135

E-mail: 1592 1811816@163.com

Website Http: www.wmffw.com


Hot press manufacturer

Sweep, pay attention to us

  • Service
  • number
    15921811816
  • Message
  • web site
  • Online Service
    Please leave a message for us
    Please input the message here, and we will contact you as soon as possible.
    name
    Contacts
    Tel
    Telephone
    mailbox
    mailbox
    address
    address
    华盈彩票网 华盈彩票网 秒速时时彩平台 秒速时时彩平台 北京赛车高倍率平台 江苏快3走势 秒速时时彩 江苏快3 安徽快3 秒速时时彩